Meny 

Sameie Vikingveien 9

Består av 11 leiligheter med nydelig utsikt utover Oslofjorden. Konverterer fra fossil olje til bergvarmepumpe. Borer en dyp energibrønn.

Eldre borettslag og sameier med oljekjeler mangler ofte kapasitet på strøminntaket, noe som skaper utfordringer ved overgang til for eksempel varmepumpe. Vikingveien er ingen unntak. Det ligger i et tradisjonelt boligstrøk på Nordstrand med noe begrenset kapasitet på strømnettet. Da velges det ofte en kombinasjonsløsning med varmepumpe og bioolje, der varmepumpen gjerne bidrar med over 80% av energien.

Den gamle varmesentralen

I midten på bildet ser vi den originale kjelen som for lengst er tatt ut av drift og erstattet med en oljekjel fra 70 tallet til høyre i bildet. Mange varmesentraler har fortsatt gammelt utstyr som er modent for utskiftning.

Christin Kaasa

Prosjektleder

Telefon +47 902 58 167
christin.kaasa@boligeneri.no

: